Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Természetgyógyászat szellemgyógyászat reiki alternatív gyógyászat

Budapest III. kerület
4 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3501477
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egészség, Szépség, Fitnesz
Leírás
Míg a hagyományos orvoslás főként a tünetek enyhítésére (elnyomására) koncentrál, addig a reiki kezelés a toxinok és az energetikai blokkok feloldásával a szervezet öngyógyító képességét támogatja, ezzel végső soron a gyökérok oldódik meg. A javulás akut esetekben igen látványos, de ez függ attól is, szervezetünk természetes védekező rendszere mennyire aktív. Ha túl sok gyógyszert szedsz/ túl egészségtelenül táplálkozol és emiatt sok toxin van lerakódva a testedben, a gyógyulás folyamata lassabb lehet. Általában néhány általános vagy célzott reiki kezeléssel (pl. lázcsillapítás, méregtelenítés) igen gyors a közérzet javulása. Krónikus betegségek esetében legyünk türelmesek, ilyenkor hosszabb terápia lehet szükséges.
A súlyos betegségek minden esetben lélekből vagy szellemből fakadnak.
A fizikai testben csak a tünetük található.
Az ember három nagy egységből tevődik össze: szellemtestből, lélektestből és fizikai testből. A lélek is test, a szellem is test, de a fizikai szem számára láthatatlan. Mindkettőben benne vannak a szervek, az idegrendszer, az érrendszer, az emésztőrendszer, a kiválasztórendszer, a nyirokrendszer és az energiarendszer is. A szellemtestben nagyon finom rezgésként vannak jelen, a lélektestben kevésbé finom rezgésként, a fizikai testben mint anyaggá vált, lematerializált rezgés.
A súlyos betegségeket szellemszinten és lélekszinten gyógyítjuk.
Maga az anyag nem betegszik meg. A betegségeket csak a gyökerüknél lehet gyógyítani, azaz ahonnan fakadnak: lélekben és szellemben.
A test a tünet hordozója, egy jelzőrendszer, mely jelzi, hogy valamit rosszul tettünk vagy teszünk. A testben csak a betegség tünetét lehet kezelni, sohasem az okot.
Szellemsebészettel, szellemgyógyászattal, reikivel a betegség okaira derítünk fényt. A gyógyítást a szellemtestben, illetve a lélektestben végezzük el, ahonnan a gyógyulás átíródik a fizikai testbe. Ez a gyógyítás a beteg aktív közreműködésével történik, így részese lesz saját gyógyulásának. A gyógyítás aktív terápiával történik.A kezelés teljesen biztonságos. Bármilyen állapotú, korú emberen alkalmazható minden helyzetben. Nincsenek speciális kivételek sem. 
Mellékhatása a gyógyulás!
TEL 06 20 37 325 37 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kósa Anita

  • 0620373-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest III. kerület


Hasonló hirdetések

  • EKG készülék eladó
    Nyíregyháza
    használt de jó állapotba lévö régi tipusu ékg készülék eladó....
    • Egészség, Szépség, Fitnesz - Nyíregyháza
    6 napja, 9 órája
  • Olcsó esküvői meghívók nagy választékbban
    Nyíregyháza, Níregyháza, Níregyháza
    Esküvői meghívók és köszönetajánékok megfizethető áron on-line rendeléssel rövid elkészítési határidővel- Telefonszám: (20) 486-70-35 Honlap cím: www.dreamflowersmeghivok.hu Blog: www.dreamflowersdesign.blogger.hu Facebook oldal: https://www.facebook...
    • Egészség, Szépség, Fitnesz - Nyíregyháza
    6 napja, 23 órája
  • Nagyobb kényelem és komfort a fogsorviselőknek
    Nyíregyháza, Sipkay utca 3
    TCS fogsor csináltatás Hajlékonyság és komfort Mintha visszakapná a saját fogait: kényelem a fogsorviselőknek Csináltasson rugalmas, amerikai thermoplasztikus fogsort a Denfo Fogsorcentrumban! Bejelentkezés 06709443610 Nem tudja megszokni protézisét?...
    • Egészség, Szépség, Fitnesz - Nyíregyháza
    1 hete, 2 napja
  • Biokomfort a fogsorviselőknek
    Nyíregyháza, Nyíregyháza, Sipkay utca 3
    BioFlex fogsorok készítése Denfo Fogsorcentrum BIO Váltsál allergiamentes, kényelmes thermoplasztikus fogsorra! 100%BIO Alsó-fölső BioFlex protézis Denfo Fogsorcentrum 06709443610 Világújdonság 2020 Amerikából! BioFlex antiallergén fogsorok Egy új in...
    • Egészség, Szépség, Fitnesz - Nyíregyháza
    1 hete, 2 napja
  • Fogsorrögzítés miniimplantátumokkal a Denfo Fogsorcentrumban
    Nyíregyháza, Sipkay u. 3.
    Fogsorrögzítés miniimplantátumokkal a Denfo Fogsorcentrumban A mini implantátum beültetését is gondos előkészületek előzik meg. A beavatkozás előtt egy panorámaröntgen felvétel és egy konzultáció szükséges, mely alapján a cégünkkel...
    • Egészség, Szépség, Fitnesz - Nyíregyháza
    1 hete, 2 napja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kósa Anita

  • 0620373-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest III. kerület