Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Ingatlanértékesítő

Nyíregyháza
1 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4312062
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Ingatlanos munka
Leírás
Ön egy szép helynek látja a világot, ahol öröm élni? Olyan beállítottságú ember, aki panasz helyett a megoldáson gondolkodik?  Alaptulajdonsága a lendület, a tettrekészség, és könnyedén teremt kapcsolatot az emberekkel?  Hisz abban, hogy a szorgalom és a befektetett idő arányában mindenki megtalálja azt a munkát, amiben kiteljesedhet, és úgy dolgozhat önállóan, hogy mindenben számíthat egy segítő, fiatalos, tapasztalt csapat segítségére is?
Legyen az ingatlanszakma kiválósága nálunk, emelkedjen ki a tömegből, legyen az OTP Ingatlanpont értékesítője.
Olyan munkatársat keresünk, aki munkájára és megjelenésére igényes, pontos és precíz, szereti a kihívásokat és a sokszínű, érdekes feladatokat. Aki új ügyfeleket keres, szerződést köt, és segíti az ingatlant eladók és a vásárolni szándékozók egymásra találását, majd adminisztrálja az elvégzett munkát.
Ha ön fiatal, vagy fiatalos gondolkodású, életigenlő, elhivatott, ha tud és akar sokat dolgozni és ennek arányában sok pénzt keresni, ragadja meg a lehetőséget most! Építsen karriert az OTP Ingatlanpontnál!
Nálunk a diploma nem feltétel, a munka elvégzéséhez egy érettségi bizonyítvány is elegendő. Ami elengedhetetlen az az energikus és határozott fellépés, a megbízhatóság és az elhivatottság. Ha úgy érzi, hogy ezek éppen az ön jellemvonásai, jelentkezzen önéletrajzával, motivációs levelével elérhetőségeinken. Örömmel vennénk rövid, bemutatkozó videóját is, hogy könnyebben képet alkothassunk önről.
Elérhetőségek: Czibi Zoltán irodavezető
Tel : 06-30-851 1539
e-mail: czibi.zoltan@otpip.hu

Kapcsolat a hirdetővel
  • Czibi Zoltán

  • 0630851-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Nyíregyháza


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Ingatlanértékesítő
    Nyíregyháza, Ingatlanértékesítő
    Ha ön csak gondolkozik azon, hogy munkahelyet váltson, akkor nem minket keres. De ha valóban elege van a napi rutinból, a méltatlan fizetésből, ha kiégett, fásult, és unott, akkor tegyen ellene még ma! Legyen elszánt, ne engedje, hogy eredménytelenül...
    • Ingatlanos munka - Nyíregyháza
    1 éve, 2 hónapja
  • Régen frissült
    Nyíregyháza
    Kezd el építeni a karrieredet! Ha úgy gondolod, hogy itt az ideje a saját lábadra állni, de nem szereted a munkahelyi kötöttségeket, akkor nézz be hozzánk, mert lehet, hogy pont Téged keresünk! Friss diplomás, pályakezdő fiatalokat keresünk Ingatlané...
    • Ingatlanos munka - Nyíregyháza
    7 éve, 3 hónapja
  • Régen frissült
    Nyíregyháza
    Ha van még szabadideje és jól jönne még egy fizetés, akkor gondolja át hirdetésünket. Részmunkaidőben végezhető Ingatlanértékesítő pozícióba keresünk olyan rátermett kollégákat, akik másik munka vagy nyugdíj, vagy kisgyerek mellett szeretnék idejüket...
    • Ingatlanos munka - Nyíregyháza
    7 éve, 3 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Czibi Zoltán

  • 0630851-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Nyíregyháza