Ezt a hirdetést archiválták.

HP Elitebook 8570w üzleti és gamer laptop, Intel Core i7-3740QM, dual vga, 8 GB RAM, 256 GB SSD

Nyíregyháza Nyíregyháza Tesco Pazonyi út 36
6 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3790807
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Cégünk minőségi, ellenőrzött használt laptopokat kínál immár 6 éve a régió legnagyobb választékával. Folyamatos szerviz szolgáltatással, tanácsadással várjuk vásárlóinkat! Válassz minket, szerezz be te is egy Top márkás laptopot ütős áron!

Ha még több gépet meg szeretnél nézni, akkor, kattints ide:

[------]
 
Laptopbázis- A régió legnagyobb használt laptop választéka! Garancia, gyorsszerviz, több mint 100 féle laptop. Válaszd ezt a kitűnő üzleti laptopot, amely hű társad lesz a munkában. Tartozz te is a profik közé! HP Elitebook 8570W használt üzleti kategóriás és gamer laptop, nagyon szép állapotban. Hordozható erőmű. A HP Windows operációs 7 rendszerre optimalizált, legsokoldalúbb mobil munkaállomása csúcsminőségű professzionális grafikus rendszert, jelentős számítási teljesítményt, 39,6 cm (15,6") képátlójú kijelzőt és teljesítményt sugalló formai kialakítást kínál. Az Elitebook ezen sorozata rengeteg biztonság és minőségi funkcióval van ellátva. Minden egyes tagja megfelel a MIL-STD-810G katonai követelményeinek mely a leejtés, rezgés, por, páratartalom, magasság és magas hőmérsékletű tesztek során eredményesen szerepelt. Megtalálhatjuk bennük a HP DuraCase magnézium ötvözet kijelző burkolatot, a HP DuraFinish-t, melyek karcállóbb műanyag elemek és a HP DuraKeys cseppmentes és kopásállóbb billentyűzetet. Adataink biztonságáról a HP 3D Drive Guard fizikális rázkódás merevlemez védelem gondoskodik és mindezt még szebbé teszi a TPM 1.2-es biztonsági modul, az ujjlenyomat azonosító és a cégek számára fontos smart Card kártyaolvasó. Erős harmadik generációs, 4 magos Intel Core i7 processzor, 8 GB DDR3 memória és 256 GB SSD Flash tárhely gondoskodik a notebook gyors és egyenletes működéséről (az operációs rendszer bootolási ideje mindössze 15 másodperc). Két videokártya található a notebookban, az energiatakarékos Intel HD 4000 és a nagy teljesítményű Nvidia Quadro K1000M (2 GB videomemóriával). 15,6" Full HD LED kijelzőjén a képek életre kelnek, nagy felbontásban (1920x1080) nézheti rajta kedvenc filmjeit,képeit; vagy játszhatja játékait; végezheti munkáit. Ajánljuk munkára, játékokhoz, 3D-s tervezőprogramokhoz, de általános otthoni felhasználásra is kiválóan alkalmas, tulajdonosa garantáltan elégedett lesz. Működése csendes, egyenletes, több órás használat után is. Az ár tartalmazza az előtelepített, jogtiszta Windows 7 Professional operációs rendszert.  
 
Ezt a laptopot itt tudod megvásárolni: 4400 Nyíregyháza, Pazonyi út 36. Tesco áruház, Laptopbázis üzlet
 
Ára most csak [------] Ft. Garancia 6 hónap, kiszállítás ingyenes.
 
További információk a termékről:

Processzor: Intel Core i[------]QM (6M Cache, up to 3.70 GHz) 4 x [------] MHz

Videokártya típus: Intel HD Graphics 4000 / Nvidia Quadro K1000M - 2 GB

Memória: 8 GB DDR3

Winchester: 256 GB SSD

Optikai meghajtó: DVD író-olvasó

Akkumulátor: Li-Ion, kb. 2-3 óra

Képernyő: 15.6 Col - Tükröződésmentes széles, FULL HD LED, 1920 x 1080 felbontás

Billentyűzet: Dán-QWERTY, magyar billentyűmatricával, numerikus pad

Állapot: Használt laptop, tesztelt, műszakilag kifogástalan, esztétikailag szép.

Telepített szoftverek: AVG vírusírtó, Mozilla Firefox böngésző, Office csomag, VLC video lejátszó.
Interfész: Bluetooth, Display port, Dokkolható, E-SATA, Ethernet port, FireWire, Fülhallgató kimenet, Memóriakártya olvasó, Mikrofon bemenet, Smart kártya, Ujjlenyomat olvasó, USB 2.0, USB 3.0, VGA, Webkamera és mikrofon, WIFI,
Audio: Sztereó hangszórók
Tartozék: hálózati töltő, áramkábel, akkumulátor, jótállási jegy, számla, doboz.

Garancia: 6 hónap (akkumulátor és szoftver kivételével)
Házhozszállítás az egész ország területén most ingyenes.
Még több használt laptop a [------] webshopban.

Elhelyezkedés
Nyíregyháza

Nyíregyháza Tesco Pazonyi út 36

 
Elhelyezkedés
Nyíregyháza

Nyíregyháza Tesco Pazonyi út 36