Ezt a hirdetést archiválták.

Belvárosi csendes környéken eladó lakás - Nyíregyháza

Nyíregyháza Belváros
5 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4419806
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 98
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Belváros közelsége ellenére (5perc sétával elérhető a Kossuth tér) csendes, kertvárosi környezetben található, 2006-ban épült, 5 lakásos társasház 2 emeletén- mely egyben tetőtér-található. A lakás 2 szinten helyezkedik el. Az alsó szinten -74nm- található egy, napfényes nappali, tágas előszoba , közlekedő, konyha-étkező, ritkaságnak számító méretű és felszereltségű fürdőszoba (nagy méretű térben álló kád, zuhanyzókabin, 2 mosdó, bidé).A konyha beépített bútorral (fából készült) beépített Bosch háztartási gépekkel (gáz főzőlap , elektromos sütő, mosogatógép).Ezen a szinten található még egy hálószobaként, gyerekszobaként, dolgozóként hasznosítható szoba. A lakás kedvező fekvésének köszönhetően, tetőtéri elhelyezkedése ellenére tágas, napfényes, kellemes térérzetű barátságos helyiségekkel rendelkezik. A bejárati ajtó és a belső ajtók is tömör fából készültek, padlóburkolat fa hatású kerámia a nappaliban és fürdőszobában, hajópadló a szobában.

A felső szinten 25nm-es szoba található (mely igény szerint leválasztható, alakítható) beépített gardróbbal.

A lakás mindkét szintje klímaberendezéssel ellátott.

A közös udvarban gépkocsi beállók is találhatók, a lakók autóval biztonságos, zárt udvarban parkolhatnak, a beállás kényelmét, távirányítóval működtethető elektromos kapu biztosítja. A belső udvarban 1db garázs is található, mely nem tartozéka a lakásnak,igény esetén külön is megvásárolható.garázs ára 3 M Ft.

Az udvar egy része parkosított, szalonnasütő, füvesített rész áll rendelkezésre a szabadidő kellemes eltöltéséhez.

A belváros közelsége, kedvező közlekedési lehetőségek, csendes, kertvárosi elhelyezkedés, alacsony számú, intelligens lakóközösség, zárt udvar miatt kisgyermekes családoknak, vagy tágas, nagyvonalú tereket kedvelő pároknak egyaránt optimális otthona lehet.

A lakás jelenleg üres, azonnal költözhető.


Hivatkozási szám: TAJOLO-[------]

Elhelyezkedés
Nyíregyháza

Belváros

 
Elhelyezkedés
Nyíregyháza

Belváros