Energiagyógyászat: Reiki, Szellemgyógyászat,Pszísebészet ,Spirituális kezelések,Lélekoldás


Képek / Videók
Megosztás
Leírás

Energiagyógyászat egy alternatív gyógymódrésze a természetgyógyászatnak lehetőség a gyógyuláshoz ..

ha beteg vagy

ha úgy érzed nincs elég energiád

ha bármilyen testi vagy lelki problémád van

ha meg szeretnél szabadulni valamilyen rossz és számodra ártalmas szokástól...

...bármin lehet változtatni...
Hogy milyen esetben lehet hozzánk

fordulni?
... szenvedhetsz náthától, allergiától, aszthmától, rákban, ekcémától, migréntől, mestruációs panaszoktól vagy műtét után szeretnél gyorsabb sebgyógyulást és felépülést stb ...
akármilyen betegségben is szenvedsz ...
...bármin lehet változtatni...
A súlyos betegségek minden esetben lélekből vagy szellemből fakadnak.
A fizikai testben csak a tünetük található.
Az ember három nagy egységből tevődik össze: szellemtestből, lélektestből és fizikai testből.

A lélek is test, a szellem is test, de a fizikai szem számára láthatatlan. Mindkettőben benne vannak a szervek, az idegrendszer, az érrendszer, az emésztőrendszer, a kiválasztórendszer, a nyirokrendszer és az energiarendszer is. A szellemtestben nagyon finom rezgésként vannak jelen, a lélektestben kevésbé finom rezgésként, a fizikai testben mint anyaggá vált, lematerializált rezgés.

A három dimenziós fizikai világra, és az öt érzékszervre lekorlátozott ember nem érzékeli a lélek jelzéseit. Nem hallja a lelkiismerete hangját, s egy idő után a lélek már csak betegség által tud jelzést adni, amire aztán kénytelen lesz odafigyelni. Maga az anyag nem betegszik meg. A betegségeket csak a gyökerüknél lehet gyógyítani, azaz ahonnan fakadnak: lélekben és szellemben. A test a tünet hordozója, egy jelzőrendszer, mely jelzi, hogy valamit rosszul tettünk vagy teszünk. A testben csak a betegség tünetét lehet kezelni, sohasem az okot

Az energiagyógyászati technikákkal mind a tüneteket és mind az okot is tudjuk kezelni!

BETEGSÉGEK LELKI OKAI


A betegség egy hibás gondolat
A betegségekről elmondható, hogy a szervezet lelki, energetikai egyensúlyának megbomlásából alakulnak ki, aminek oka a gondolkodási mód helytelenségéhez vezethető vissza, de befolyásolják a magzati, csecsemőkori és kisgyermekkori traumák, lelki sérülések is. Mindenki úgy él, úgy érez, úgy cselekszik, ahogy gondolkodik. A gondolatok megjelenési helye a test. Akinek az egészsége rendben van, annak a gondolkodása is normális, ami azt jelenti, hogy nem szélsőséges. Mihelyt valami okból a gondolkodás kibillen az egységből, a testben áramló energiák egyensúlya is megbomlik. Ennek hatására pedig a sejtekben, a szervekben, az egész szervezetben eltérések alakulnak ki. Tehát sok esetben pszichikai tényezők járulnak hozzá az energiazavar kialakulásához, ezért az aggodalom, gond, szorongás, félelem, düh, túl nagy öröm betegséget hozhat létre!

Ha gyógyszert veszünk be, az okozatot csillapítjuk ugyan, de ez tüneti kezelés. Problémánk helyreállni sosem fog, csak enyhülni, vagy egy időre eltűnni legfeljebb. A teljes és végleges gyógyuláshoz mindig a probléma gyökerét, a valódi okot kell megtalálni. Mert a betegséget nem legyőzni kell, hanem megérteni. És amikor megértjük, hogy honnan jött a betegség, mi alakította ki bennünk, akkor azt is tudni fogjuk, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy a valódi okot megszüntethessük, ennél fogva a természetes gyógyulási folyamat beinduljon.


Energiagyógyászat, Kezelés : Gyógyíthatatlan betegség nincsen csak gyógyíthatatlan beteg! Rajtunk múlik a gyógyulásunk, a szándékon, a hiten az akartunkon és az erőnkkön, hogy képesek legyünk önmagunkkért és egészségünkért tenni.
Sokan kérdezik hogyan történik egy ilyen kezelés. Mennyi ideig tart, milyen gyakorisággal és meddig kell a terápiát folytatni.

A kezelés ágyon történik, nyugodt környezetben, mély relaxált állapotban. Nem szükséges semmilyen egyéb segédeszköz. Nincs mellékhatása, fájdalommentes. Sokan kellemes melegségről, illetve konkrét érzetekről számolnak be.

Időtartama lehet 2 óra is, a gyógyulni kívánt egészsége lényedtől függ. A kezelések gyakorisága szintén tőled függ (nem betegségtől) volt már rá példa, hogy egyetlen kezelés hatására elhalasztottak műtétet.

A terápia magába foglalja a probléma okának feltárását, nem csupán tüneti kezelés. Ez közelebb segít az önismerethez, hiszen minden kezelés egy tanulási folyamat, mindig érik az emb ert meglepetések, én is így voltam ezzel.
Minden az akarat erőtől és lényedtől függ, megszeretnél gyógyulni? vagy inkább elzárkozol a probléma elől. De ne feled ez nem megoldás, ha homokba dugod a fejed.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Gergely Krisztiánné

  • 06703695031

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Nyíregyháza

Hasonló hirdetések
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Gergely Krisztiánné

  • 06703695031

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Nyíregyháza